Дарницька РДА не хоче вирішувати проблему із вивозом сміття | Дарниця.org

Дарницька РДА не хоче вирішувати проблему із вивозом сміття

Кілька тижнів тому, районний сайт «Дарниця.org»порушив проблему із вивозом сміття по вул. Крушельницької, 3а, мешканці якого змушені страждати від несвоєчасно наданих послуг внаслідок вкрай незручного під’їзду відповідної спецтехніки до сміттєвих контейнерів.

Як наслідок – громадська організація звернулася до Дарницької райдержадміністрації. Зокрема, запропонувавши можливий варіант вирішення ситуації, що склалася, а саме – розширення  та перепланування виїзду-проїзду до прилеглої території вищезгаданого будинку.

А наразі отримана відповідь від Дарницької РДА (за підписом першого заступника голови ДРДА Лозового В. Б.). В якій інформується про те, що будівництво виконане згідно до проекту забудови мікрорайону, котрий був розроблений та затверджений інститутом «Київпроект». А отже, саме до цього товариства Дарницька РДА радить звернутися для вирішення наболілого питання.

Здавалося б, чому Дарницька РДА не може хоч якось включитися до вирішення даної проблеми? Наприклад ініціювати відповідне клопотання: мовляв, мешканці відчувають гострі незручності у зв’язку з цим питанням – просимо розглянути можливість вирішити проблему жителів будинку, шляхом... Натомість, отримуємо банальну відписку - звертайтеся до інших.

А якщо, не дай боже, в будинку трапиться пожежа? Як в такому випадку спецтехніка (до того ж більш габаритна, аніж сміттєвоз) зможе дістатися до вогнища займання? Страшно навіть уявити…